Despre echipa noastra

Suntem o echipa de profesionisti

SC AGROPEC DIONIS SRL  a fost infiintata in 2009, iar in 2011 a pornit activitatea in domeniul comertului cu cereale si al productiei acestora. In anii care au urmat, activitatea economica s-a dezvoltat, cuprinzand treptat comertul cu combustibili si cresterea bovinelor de carne, respectiv rasa Charolais.

Volumul total al cerealelor comercializate a crescut anual, incepand de la aproximativ 20.000 tone in 2011 si ajungand la 110.000 tone in anul 2016. Marfurile comercializate au fost urmatoarele: cereale, produse oleaginoase, materii prime furajere si sroturi.

Pozitia de producator de cereale a reprezentat un avantaj in relatia cu fermierii (furnizori), prin intelegerea provocarilor cu care acestia se confrunta si oferirea unui parteneriat avantajos. Parteneriate de lunga durata au fost dezvoltate si cu procesatorii marfurilor agricole cat si cu consumatori finali. Printre furnizorii de utilaje enumeram: IPSO SA,  MEWI SRL, TITAN MACHINERY SRL, VOLVO ROMANIA SRL.

Suntem deschisi la noi parteneriate, atat pentru achizitii de produse agricole cat si pentru furnizarea acestora, inclusiv a combustibililor.